Er bestaat geen binnen zonder buiten.

Wij vormen de schakel tussen een gebouw en haar omgeving. Waar de expertise van de architect stopt en die van de hovenier nog niet begonnen is. De buitenruimte verwelkomt, nodigt uit én licht vast een tipje van sluier op van wat komen gaat.

Wij zijn een klein, no-nonsens landschapontwerpbureau met een grote slagkracht. Waar de beste projecten ontstaan door een intensieve uitwisseling van ideeën en creativiteit. Per project werken wij dan ook samen met deskundigen uit ons brede netwerk.

Marinka de Kok

Als landschapontwerper én bouwkundige zijn binnen en buiten voor Marinka altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een sterk conceptueel inzicht en brede technische kennis vormen altijd de basis voor een sterk ontwerp. Zij ontmoette Manja tijdens hun opleiding landschap -en tuinarchitectuur aan de Hogeschool Hall Larenstein en werken samen sinds 2010.

0031624742285
marinka@kokmeuleman.nl

Manja Meuleman

Met inzicht in de ruimtelijk context, gevoel voor de groene invulling, gecombineerd met veel ervaring in commercie en juristerij, is de basis gevormd voor een mooi palet aan projecten en opdrachten. Creatief met een realistisch luisterend oor voor de opdrachtgever. Zij ontmoette Marinka tijdens hun opleiding landschap -en tuinarchitectuur aan de Hogeschool Hall Larenstein en werken samen sinds 2010.

0031651086842
manja@kokmeuleman.nl

Onze opdrachtgevers

Op overeenkomsten tussen Buro Kokmeuleman en opdrachtgevers is de DNR 2011 van toepassing. Klik hier voor een digitale kopie.